In 2011 zijn wij gestart met de verkoop van Ambachtelijk bereid Italiaans schepijs.

Hoofd activiteiten zijn:

  • Het bezorgen van Italiaans schepijs in Capelle aan den IJssel en omstreken.
  • Verhuur van een authentieke ijskar en een unieke kinderijskar waarbij de kinderen zelf ijs kunnen scheppen voor alle denkbare gelegenheden zoals bedrijfsfeesten, schoolfeesten, markten, braderieën, barbecues, verjaardagen, kinderfeestjes etc.

Wij maken het ijs niet zelf, maar kopen dit in bij een Italiaans familiebedrijf, die al meer dan 35 jaar dagelijks Ambachtelijk Italiaans ijs maakt. Waar mogelijk wordt het ijs bereid met vers fruit en Belgische chocolade. Zij doen dit met veel liefde voor het vak en de producten wat resulteert in een (h)eerlijk ijsje.

DE IJSBEERTJES
Bij IJssalon de IJsbeertjes heeft u keuze uit 13 verschillende smaken elke dag aan ambachtelijk Italiaans ijs. Het altijd verse schepijs wordt met veel passie bereid volgens eeuwenoud ambachtelijk Italiaans recept, met verse en natuurlijke ingrediënten. Voor de bereiding van het ijs wordt geen gebruik gemaakt van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Het ambachtelijke ijs behoudt hierdoor haar pure smaak. Het belangrijkste ingrediënt van ons ambachtelijk ijs is de verse volle melk. Onze roomsmaken bestaan uit pure volle melk en de fruitsmaken bevatten de hoogste percentages echt fruit. De fruitsmaken worden bereid met echt fruit en zijn fris maar toch vol van smaak. Alleen de meest verse en natuurlijke ingrediënten volstaan om een perfecte smaak te creëren die zorgt voor de bijzondere smaakbeleving van ons ijs.