In 2011 zijn wij gestart met de verkoop van Ambachtelijk bereid Italiaans schepijs.

Hoofd activiteiten zijn:

  • Verhuur van een authentieke ijskar of een ijsbus voor alle denkbare gelegenheden zoals bedrijfsfeesten, schoolfeesten, markten, braderieën, barbecues, verjaardagen, kinderfeestjes, trouwerijen etc.

Wij maken het ijs niet zelf, maar kopen dit in bij een Italiaans familiebedrijf, die al meer dan 35 jaar dagelijks Ambachtelijk Italiaans ijs maakt. Waar mogelijk wordt het ijs bereid met vers fruit en Belgische chocolade. Zij doen dit met veel liefde voor het vak en de producten wat resulteert in een (h)eerlijk ijsje.

DE IJSBEERTJES
Bij de IJsbeertjes heeft u standaard keuze uit 12 verschillende smaken aan ambachtelijk Italiaans ijs. Het altijd verse schepijs wordt met veel passie bereid volgens eeuwenoud ambachtelijk Italiaans recept, met verse en natuurlijke ingrediënten. Voor de bereiding van het ijs wordt geen gebruik gemaakt van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Het ambachtelijke ijs behoudt hierdoor haar pure smaak. Het belangrijkste ingrediënt van ons ambachtelijk ijs is de verse volle melk. Onze smaken bestaan uit pure volle melk en de fruitsmaken bevatten de hoogste percentages echt fruit. De fruitsmaken worden bereid met echt fruit en zijn fris maar toch vol van smaak. Alleen de meest verse en natuurlijke ingrediënten volstaan om een perfecte smaak te creëren die zorgt voor de bijzondere smaakbeleving van ons ijs.